FC Vaslui

Interviu | Cel mai important avocat din Italia ameninta Vasluiul

Carlo Costly nu s-a mai pregatit cu FC Vaslui de mai bine de trei luni, iar impresarul sau a luat legatura cu unul dintre cei mai importanti avocati din Italia pentru a-l reprezenta in procesul de la FIFA. Avocatul Mattia Grassani il ataca dur pe Adrian Porumboiu, spunand ca acesta a folosit cuvinte criminale, si este convins ca hondurianul va avea castig de cauza la FIFA.
Cand se va clarifica situatia lui Costly?

FIFA nu a stabilit o data exacta la care va solutiona cazul. Sper ca intre timp cei de la Vaslui sau avocatii lui Adrian Porumboiu sa ma contacteze pentru a gasi o cale de a stinge litigiul pe cale amiabila. Deocamdata nu am primit nici un semn din partea celor de la Vaslui, ei vorbesc doar prin presa. In cazul in care ei nu ne vor contacta, cred ca va mai dura cel putin o luna sau doua pana cand FIFA va lua o hotarare.

Ce le reprosati celor de la Vaslui?


Cei de la Vaslui nu ar trebui sa trateze jucatorii precum niste sclavi. Costly este un international hondurian, iar FIFA poate rupe contractul in orice moment in cazul in care clubul nu ii asigura conditiile de munca sau cele de trai. Adrian Porumboiu a spus foarte multe lucruri despre viata personala a jucatorului, insa fara a avea vreo dovada. Costly era unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei pana sa se accidenteze, nu a exista nici un act de indisciplina din partea lui. Chiar credeti ca s-a schimbat peste noapte?

Adrian Porumboiu l-a acuzat destul de dur, a spus chiar ca este alcoolic...


Cuvintele folosite de Porumboiu sunt criminale! De ce nu a facut ceva a doua zi dupa ce a aflat? A trecut mult timp si se foloseste de acete cuvinte foarte grave...

Totusi, scandalul a inceput dupa ce Costly nu s-a prezentat la antrenamente. Nu credeti ca este un dezavantaj?


Stiu ca a absentat in iulie si august, insa motivul pe care a facut acest lucru a fost relatia proasta pe care o avea cu Adrian Porumboiu. In plus, el nici nu a fost platit... Ca dovada pentru problemele de la club sta si relatia pe care Lopez Caro o are cu Porumboiu.

Cati bani ii datoreaza Vasluiul lui Costly?


Este vorba de 50 de mii de euro, banii din salariu. In plus, cei de acolo nu i-au platit operatia efectuata in Italia. Este o violare serioasa a drepturilor jucatorului!

Ati discutat cu Costly?


Vorbesc cu el aproape in fiecare zi, la fel si cu impresarul sau. Se pare ca nici impresarul nu are o relatie buna cu clubul, cei de acolo ii datoreaza 35 de mii de euro. Costly este linistit, stie ca are dreptate.

Ati mai avut astfel de cazuri in cariera?


Asa ceva nu am mai intalnit in toata cariera mea, un caz de o gravitate atat de mare si cu cuvinte violente folosite. Dar am fost implicat in cazul lui Goran Pandev impotriva lui Lazio sau in cel al lui Pantanelli, Vizze si Pantin impotriva Cantaniei.

Onlinesport


Interviu | Cel mai important avocat din Italia ameninta Vasluiul